Reklama

Najnovšie recenzie zo sekcie Komerčné panely

ViewSonic VA1650

ViewSonic VA1650

Overený zákazník Alza.sk Didi

Pridané: 29. marca 2026

Odporúča produkt

produkt je vyborny . Som spokojna, vybrala som si ho ucelovo, lebo ma konektivitu na starsi typ notebooku. Pred kupou si vzdy zistite, aky typ prenosneho monitora je vhodny pre Vas leptop, hlavne, ake porty na pripojenie ma Vas laptop. Podla toho si vyberte vhodny monitor. Ja som tak postupovala a som spokojna, lebo monitor a laptop su kompatibilne cez porty. Sietovy kabel , ktory je sucastou balenia, je kratky, dokupte si dlhsi. Pripojovaci kabel laptop- monitor je potrebne si dokupti podla typu Vasich portov.

Overený zákazník Alza.sk Lucia

Pridané: 17. apríla 2025

Zakúpený v Alza.sk

Televizor frame je super. Obraz, zvuk, pre deti moznost karovke. Aplikacie viete do neho dat aj iné.
Posobi ako obraz a je tenky. Lahka instalacia, jazyk je tam aj slovencina (2024)
Matna obrazovka.

Pridané: 23. decembra 2024

Zakúpený v EDIS

• Vynikajuce pozorovacie uhly
  • Reprodukcia farieb IPS panelu a farebna hlbka 10 bit
  • Nizka spotreba energie, jeden z hlavnych dovodov kupy
  • Homogenne podsvietenie
  • Vhodny na pracu k PC
  • Projektovany na dlhodobu zataz ako komercny panel
  • Bez flickeringu, obraz neblika a je uplne hladky
  • Nema stojan, treba mat vlastny, napr. z predchadzajuceho monitora. Zaroven treba kupit redukciu VESA 400 x 200.
  • Digitalny vstup len cez HDMI

Vyborny komercny displej, ktory som vsak kupil ako pracovny monitor k PC. Japonska kvalita displeja Sharp/NEC sa nezaprie. Displej by asi nebol vhodny na hranie, pretoze ma len 60 Hz, ale na pracu a filmy je idealny. Zaroven ma dobry pomer uhlopriecky 43" k velkosti bodu 0.245 mm, cize text je v nativnom rozliseni relativne dobre citatelny aj na 4K.

Overený zákazník Alza.sk ciertoro

Pridané: 20. júna 2024